Polojasno
21°
Bratislava
Milan, ktorý unikal policajtom s deťmi v aute, je za mrežami
Zdielať na

Milan, ktorý unikal policajtom s deťmi v aute, je za mrežami

SELICE / Tridsaťročný Milan zo Selíc, ktorý sa tento týždeň rozhodol unikať pred policajtmi až dvakrát - najprv Bratislave a o dva dni neskôr v Novozámockom okrese, bol obvinený.

Krátko pred 21:40 bratislavskí policajti spozorovali auto na parkovisku pred hlavným vchodom do obchodného centra na Zlatých pieskoch, ktorému chýbalo predné evidenčné číslo. "Toto vozidlo chcela hliadka následne zákonným spôsobom zastaviť, vodič na opakované svetelné a zvukové znamenia na zastavenie nereagoval," informuje v tlačovej správe hovorca polície Michal Szeiff. 

Muž navyše prešiel do protismeru a divokou jazdou ohrozoval iných vodičov. Na križovatke už ale nezvládol riadenie a narazil do stĺpa verejného osvetlenia.

Pri divokej jazde nebral ohľad na to, že v aute okrem priateľky vezie aj malé deti.Obvinený je z krádeže - 30 eur ukradol dôchodkyni z tašky a 200 eur z pokladnice potravín, dokonca sa aj priznal. Momentálne je v cele policajného zaistenia, keďže bol spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby, o čom budú rozhodovať v najbližších hodinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy