Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Výlet motorkárov skončil vážnou nehodou
Zdielať na

Výlet motorkárov skončil vážnou nehodou

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Výlet troch motorkárov sa na Spiši skončil vážnou nehodou. Igor, ktorý išiel ako posledný z trojice, nezvládol manéver a spadol na cestu. Pár metrov sa ešte šmýkal a narazil do protiidúceho auta. Po zrážke zostal v bezvedomí.

Podľa vodiča osobného auta motorkár predchádzal sanitku a nezvládol riadenie. "V dôsledku naklopenia motorky došlo k pádu motocykla na zem a nekontrolovateľne sa pohyboval vedľa motorky po vozovke," povedal súdny znalec z odboru dopravy Peter Onderuš. Vodiča po páde otočilo a skončil v protismere. "Sme pomáhali posádke rýchlej zdravotnej služby s prvou pomocou a s záchranou raneného motorkára," povedal veliteľ zásahu hasičov Karol Kampczyk.

Igor z okolia Košíc bol podľa informácií TV JOJ v bezvedomí a chrčal. Po ošetrení na mieste a prevezení do nemocnice ho lekári stabilizovali. "Pacient utrpel vážne poranenie hlavy s vnútorným krvácaním. Následkom čoho sa u neho prejavil opuch mozgu. Ihneď sa začal pripravovať transport na vyššie pracovisko do Košíc," povedal hovorca nemocnice Tomáš Kráľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy