Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Auto sa zrazilo so sanitkou, tá sa prevrátila na bok
Zdielať na

Auto sa zrazilo so sanitkou, tá sa prevrátila na bok

BRATISLAVA / Takmer na tri hodiny bola obmedzená premávka v hlavnom meste. Na križovatke pred vstupom do centra mesta sa zrazila sanitka s autom a autobusom. Sanitka sa prevrátila na bok a skončila na autobusovej zastávke.

K nehode došlo na hlavnom ťahu zo Svätoplukovej ulice pred 7:15 hodinou ráno. Po ceste išiel autobus hromadnej mestskej dopravy s číslom 50. Vedľa neho išlo osobné auto, ktoré si nevšimlo prichádzajúcu sanitku. Tá mala zapnuté majáky a sirény. Narazili do seba bokmi vozidiel. Sanitku vytočilo a tá sa prevrátila na bok. 

Po boku sa následne šúchala asi 50 metrov až na autobusová zastávku, kde narazilo do autobusu. Ten vlastne zabránil ďalšiemu posunu sanitky, ak by tam nestál, prevrátené vozidlo mohlo zraziť ľudí, ktorí čakali na spoj. Na miesto prišlo najprv päť áut hasičov a dve sanitky. "Hasičská jednotka zasahovala pri dopravnej nehode sanitného automobilu RZP a autobusu a jedného osobného motorového vozidla. V sanitnom automobile sa nachádzali dvaja záchranári, boli prevezení na ďalšie ošetrenie. V autobuse sa žiadne zranené osoby nenachádzali," informoval veliteľ zásahu Jozef Bolech.

Na cestách sa v rannej špičke pre nehodu tvorili dlhé kolóny. Od miesta nehody sa ťahali dlhé kolóny. Predbežne odhadnutá škoda na vozidlách je 11 tisíc eur. Premávka sa vrátila do normálu po takmer troch hodinách.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy