Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na vlastnú mamu vytiahol nôž a podrezal jej hrdlo, tvrdia susedia
Zdielať na

Na vlastnú mamu vytiahol nôž a podrezal jej hrdlo, tvrdia susedia

ROŽŇAVA / Zvláštne veci sa dejú okolo Rastislava z obce Betliar pri Rožňave. V nedeľu pochoval svojho otca, teraz policajti vyšetrujú smrť jeho mamy. A podľa našich informácii má byť za jej smrť zodpovedný práve on. Susedia tvrdia, že na vlastnú mamu vraj vytiahol nôž a podrezal jej hrdlo.

Susedia tvrdia, že Rastislav svoju mamu zavraždil. Osudná jej mala byť rana nožom do oblasti hrdla. "V krku mala nožík, ale nezabila sa sama," uviedla pre TV JOJ suseda.

"Polícia ešte v tejto chvíli vykonáva na mieste činu prvotné vyšetrovacie úkony. Podľa predbežného vyjadrenia súdneho znalca ide o násilnú smrť zapríčinenú cudzou osobou," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Policajti údajne tento rodinný dom veľmi dobre poznajú. Zasahovať tu mali často. Lýdia údajne zo strachu o svoj život vytočila číslo 158 s prosbou o pomoc aj v pondelok večer.

Odviedla ho polícia

"Utekala zavolať policajtov, lebo že ju ohrozuje. To chlapča bolo stále napité," dodáva suseda s tým, že policajti boli na tejto adrese každý deň.

Podľa našich informácii z prostredia polície muži zákona preverujú aj to, či bolo možné smrti pani Lýdie zabrániť. Počas celého dňa v dome zbierali dôkazy a vykonávať mali aj rekonštrukciu tragického činu.

"Bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania. Hneď ako to situácia dovolí, poskytneme bližšie informácie k prípadu," dodala policajná hovorkyňa Mesárová.

Žiadne obvinenie zatiaľ od vyšetrovateľa nepadlo. Isté však je, že policajti zadržali práve Lýdiinho syna Rastislava, ktorého previezli do cely predbežného zaistenia. Ako dlho sa tam zdrží určí až vyšetrovateľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy