Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dôchodkyňu (81) zbil a ukradol jej desať eur. Svoje konanie ľutuje
Zdielať na

Dôchodkyňu (81) zbil a ukradol jej desať eur. Svoje konanie ľutuje

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Zlodej napadol 81-ročnú dôchodkyňu, zlomil jej rameno a ušiel s desiatimi eurami. Na dôchodkyňu si počkal v podchode.

Daniel čakal v podchode, kde si vybral 81-ročnú dôchodkyňu za svoju obeť. Babička to mala k svojmu bytu necelých 200 metrov. "Počas zápasu o kabelku ju obvinený násilím stiahol na zem. Na to dôchodkyňa kabelku z ruky pustila a obvinený muž aj s kabelkou z miesta ušiel," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. 

Dôchodkyňa pri tom, ako ju stiahol tvrdo narazila do steny. S krvácajúcou hlavou a so zlomeným ramenom ju ošetrili záchranári. Následne však skončila na operačnom stole s komplikovanou zlomeninou ramena. 

Po tom ako zlodeja policajti po rekordných dvoch hodinách chytili, postavil sa pred súd. Ten rozhodol o jeho vzatí do väzby. Existuje totiž obava, že by v trestnej činnosti mohol pokračovať. 

Zlodej sa podľa zistení TV JOJ iba v januári vrátil z väzenia za majetkovú trestnú činnosť. Ako však uviedol, to, čo urobil, ľutuje. "Viem, že má ťažké zranenia. Bol som nahúlený, pod vplyvom drogy, tak som si to neuvedomoval," uviedol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy