Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nedokázal žiť s pocitom viny. Mladík (19) sa obesil na okennom ráme
Zdielať na

Nedokázal žiť s pocitom viny. Mladík (19) sa obesil na okennom ráme

PREŠOV / Michala zo Sniny bili konármi a držali mu hlavu pod vodou, až kým ho neutopili. Takýmto brutálnym spôsobom muža zavraždili dvaja tínedžeri. Z obzvlášť závažného zločinu vraždy ich polícia po pár hodinách obvinila a zatkla. O tomto prípade televízia JOJ informovala pár mesiacmi.

Jeden z obvinených chlapcov však ďalej s touto desivou ťarchou žiť nedokázal a za mrežami si siahol na život.

Obaja mladíci najprv 54-ročného Michala bili konármi, kopali do celého tela a dokonca po ňom aj skákali. Napokon ho hodili do rieky.

"Starší z obvinených mu pritlačil hlavu pod vodu až kým neprestal dýchať," informoval Daniel Džobanik, hovorca polície v Prešove. 

Romana s Andrejom umiestnili do výkonu väzby v Prešove. Spoza mreží však prišla správa, že 19 ročný Andrej si pred pár dňami siahol na život.

"Devätnásťročný obvinený spáchal v ústave Prešov samovraždu obesením. Službukonajúci príslušník zboru počas kontroly cely zistil, že obvinený visí na okennom ráme na škrtidle zhotovenom z posteľnej plachty," píše sa v stanovisku Väzenskej a justičnej stráže. 

Nebohý Andrej pochádzal z obce Nižná jablonka, kde ho aj pochovali. Na pohreb musel prispieť aj obecný úrad. Rodina sa odtiaľ pred pár rokmi odsťahovala.

"Jeho mama prišla z Anglicka na pohreb, 7-8 ľudí bolo na pohrebe," povedal starosta obce Jablonka Miroslav Rosoľanka. 

Za mrežami stále zostáva druhý obvinený mladík, hrozí mu 25-ročné väzenie. Zatiaľ ale právoplatne odsúdený nebol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy