Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manžela išla nahlásiť, ale on bol rýchlejší. Zavraždil ju, keď už sedela v policajnom aute
Zdielať na

Manžela išla nahlásiť, ale on bol rýchlejší. Zavraždil ju, keď už sedela v policajnom aute

NOVÁ BAŇA / Prípad vraždy na strednom Slovensku zamestnáva vyšetrovateľov. V sobotu večer prišla o život v Novej Bani v okrese Žarnovica žena, na ktorú údajne nožom zaútočil jej manžel. Malo sa to stať v čase, keď sa chystala odísť na policajné oddelenie nahlásiť manželovo správanie.

Krik a hádky neboli vraj v mestskom byte dvojice na okraji Novej Bane ničím nezvyčajným. Susedia hovoria, že sa zvnútra ozývali často. Ľubica a Igor zamestnaní v okolitých reštauráciách spolu vychovávali dve deti, no pokojný život spolu určite neviedli. "Zvykli sme počuť krik odtiaľ, aj včera bol a potom sme už len videli záchranku, ako tam ide," hovorí ich suseda. 

Igor mal byť agresívny a tak Ľubica z bytu odišla. Na pomoc si mala privolať policajnú hliadku. Útočník bol rýchlejší a na ženu mal údajne zaútočiť, keď už sedela v policajnom aute a uštedril jej niekoľko rán nožom. Aj napriek snahe záchranárov žena zraneniam podľahla po prevoze do nemocnice. "Krajský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.  

K prípadu polícia nechce poskytnúť žiadne bližšie informácie. Presné okolnosti nešťastia zatiaľ nepoznáme, polícia o nich mlčí, viac by mali povedať po prešetrení všetkých okolností.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy