Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V obci Kamienka našli mŕtveho muža, mal prestrelenú hlavu
Zdielať na

V obci Kamienka našli mŕtveho muža, mal prestrelenú hlavu

HUMENNÉ / Päťdesiatsedemročného muža z Kamienky našli v dome bezvládne ležať na zemi, no privolaní záchranári mu už pomôcť nedokázali. Nebolo jasné, čo sa vlastne stalo. Obhliadajúci lekár však našiel priestrel v oblasti hlavy a policajti zas vedľa tela zbraň. Komu patrí jasné nie je. Nebohý muž totiž držiteľom zbrojného preukazu nebol.

K mužovi najprv privolali záchranárov. Tí mu však už pomôcť nedokázali. "Na linku tiesňového volania 155 bola prijatá tiesňová výzva o poruche vedomia dospelej osoby," uviedol zastupujúci hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Andrej Hirjak.

Slzy v očiach mali nielen príbuzní, ale aj susedia. O nebohom inak ako v dobrom ani nehovoria a nechápu, čo sa vlastne stalo.

"On bol dobrý chlapec, nikomu neublížil, aj v susedstve. Môj muž bol chorý a spadol mi koľkokrát, ja som ho zavolala, on mi pomohol ho podvihnúť," uviedla pre TV JOJ obyvateľka obce Kamienka.

Komu patrila zbraň?

Podľa zistení TV JOJ z prostredia vyšetrovania bol muž v čase nájdenia mŕtvy niekoľko hodín. Hovorili sme s bratom nebohého muža. To, čo sa stalo, komentovať nechcel.

Keďže okolnosti úmrtia zatiaľ jasné nie sú, prešetriť ich musia policajti. Obhliadajúci lekár v prípad nariadil vykonať pitvu. Udalosť zdokumentoval kriminalistický technik. Vedľa nebohého muža ležala strelná zbraň.

"Nebohý 57-ročný muž mal strelné poranenie v oblasti hlavy. Pri tele nebohého bola nájdená zbraň. Humenský vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a pre nedovolené ozbrojovania," dodal policajný hovorca Daniel Džobanik. Podľa zistení polície nebohý muž držiteľom zbrojného preukazu nebol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy