Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia zistila, kto okradol a zranil 85-ročného seniora
Zdielať na

Polícia zistila, kto okradol a zranil 85-ročného seniora

Archívne zábery

BRATISLAVA / Tridsaťjedenročná Alexandra začiatkom augusta prepadla a zranila 85-ročného seniora. Za tento čin, jej hrozí niekoľkoročný pobyt za mrežami.

"Poškodeným v tomto prípade bol 85-ročný muž, ktorý okrem celkovej finančnej škody vo výške 300 eur, utrpel zranenia vyžadujúce si ošetrenie v jednej z nemocníc. Vyšetrovateľom Policajného zboru bolo v tejto súvislosti na základe doposiaľ zistených skutočností vznesené obvinenie zo zločinu lúpeže 31-ročnej Alexandre z okresu Dunajská Streda," povedal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

K lúpeži prišlo ešte 8. augusta 2017 vo večerných hodinách. Žena prišla k staršiemu pánovi a odzadu mu vytrhla čiernu koženú tašku. Muž po páde utrpel zranenia, s ktorými ho previezli do nemocnice. "Proti Alexandre bolo vznesené obvinenie na základe doposiaľ vykonaných vyšetrovacích úkonov v jej neprítomnosti. Po mieste jej súčasného pohybu a pobytu polícia pátra. Za uvedené konanie hrozí obvinenej v súlade so zákonom v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov," dodal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy