Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zavinil nehodu, pri ktorej zomrela mladá žena. Polícia ho podozrieva aj z drogovej trestnej činnosti
Zdielať na

Zavinil nehodu, pri ktorej zomrela mladá žena. Polícia ho podozrieva aj z drogovej trestnej činnosti

ŠAMORÍN / Vodiča zo Šamorína, v ktorého aute zahynula mladá spolujazdkyňa, vyšetruje polícia aj pre drogovú trestnú činnosť.

Tragédia pri ktorej prišla o život 21 ročná spolujazdkyňa sa stala na rovnom úseku cesty. Mladý vodič pravdepodobne stratil nad autom kontrolu. To zišlo na trávu pri ceste a prevrátilo sa. Zastavilo až po náraze do oplotenia školského areálu. 

Podľa svedka je na tomto úseku cesty rýchla jazda vodičov bežná. "Bolo len otázkou času, kedy sa takéto niečo stane,"  uviedol.

Mladej žene sa len minútu po nehode snažili pomôcť mestskí policajti. "Začala strácať vedomie, chlapci ju začali oživovať. Žiaľ, neúspešne," uviedol Imrich Szabados, náčelník mestskej polície v Šamoríne. 

Ona aj 21-ročný vodič boli mimo auta. Mladík nebol zranený. O nehode na vedľajšej ulici informoval mestských policajtov očitý svedok tohto nešťastia. 

Mladému vodičovi za spôsobenie tragicej nehody hrozí obvinenie z usmrtenia. Polícia má navyše v jeho prípade podozrenie na užívanie a prechovávanie drog. "Pri dopravnej nehode bola zaistená aj krabička so sušeným rastlinným materiálom, s podozrením na marihuanu, rastlina bola tiež zaslaná na expertízu," oznámila Martina Kredatusová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy