Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž zanechal zvláštny odkaz, pomôcť mu už nedokázali
Zdielať na

Muž zanechal zvláštny odkaz, pomôcť mu už nedokázali

PEZINOK / Šesťdesiatjedenročný Štefan nechal na bráne svojho rodinného domu v Pezinku odkaz. Na papier napísal "Zamorené, nevstupovať". Odkaz si všimla mužova partnerka a ihneď zalarmovala všetky záchranné zložky, muž sa zamkol v garáži.

Podľa susedov sa Štefan so svojou družkou prednedávnom rozišiel. "Pani došlo a búchala mi na dvere, že potrebuje vodu," povedala suseda. Muža údajne našli hasiči v garáži rodinného domu. "Museli so sekerou vyvaliť dvere a skúšali, či tam nie je plyn," povedal sused. "Záchranári po príchode na miesto udalosti žiaľ už len mohli skonštatovať, že 61-ročný muž nejavil známky života," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Štefan podľa informácii TV JOJ pochádzal zo Švajčiarska a rodinný dom kúpil pred pár rokmi. Starší muž bol podľa susedov veľmi milý človek a nikomu nikdy neublížil. Susedia si myslia, že Štefan mal vážne zdravotné problémy a preto situáciu riešil takýmto spôsobom. "Bol to veľmi dobrý človek, v poslednom čase prestal fajčiť," povedali susedia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy