Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
So zlomenými labkami ležal v pivnici. Miestni tvrdia, že psík vyskočil z okna sám
Zdielať na

So zlomenými labkami ležal v pivnici. Miestni tvrdia, že psík vyskočil z okna sám

MEDZILABORCE / Ochranári našli v pivničných priestoroch paneláku psíka s troma zlomenými labkami. Podľa svedkov tam bol tri dni bez lekárskej pomoci. Údajne ho mal niekto vyhodiť z tretieho poschodia. Obyvatelia paneláku však obvinenia odmietajú.

"Bolo nám nahlásené, že v pivnici v bytovke sa nachádza psík, ktorého obyvatelia údajne vyhodili z tretieho poschodia," uviedla Mária Sliacka z SOS Linky pre zvieratá. Ochranári, ktorí psíka našli k nemu zavolali veterinárnu lekárku. 

"Zviera bolo nájdené v pivnici s fraktúrou panvových končatín, čo potvrdil aj röntgen. Potom bolo prevezené do Humenného a po vyšetrení prevezené na vyššie špecializované pracovisko," uviedla veterinárna lekárka Lenka Lisá. Podľa veterinárky musí absolvovať operáciu a až potom sa uvidí, či ešte bude schopný chodiť. 

Miestni tvrdia, že psa z okna nikto nevyhodil, že vyskočil sám. Polícia už má na stole trestné oznámenie a týmto prípadom sa začala zaoberať. Na páchateľa podali trestné oznámenie z trestného činu týrania zvierat. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy