Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vážne poranenie hlavy utrpelo dievča (4) pri havárii štyroch áut
Zdielať na

Vážne poranenie hlavy utrpelo dievča (4) pri havárii štyroch áut

JASENOVO / Pri hromadnej zrážke štyroch áut sa zranilo až šesť ľudí, vrátane len štvoročného dievčaťa, ktoré utrpelo zranenie hlavy. Vážna nehoda sa stala v Turci pri obci Jasenovo na mokrej ceste. Tvorili sa tam rozsiahle kolóny.

Podľa svedkov vodička Citroenu dostala na mokrej ceste šmyk, keď riskovala a predbiehala auto značky Suzuki. Následne sa čelne zrazila s oprotiidúcim autom. Odniesli si to ale aj ďalšie dve autá. 

V aute viezla česká vodička ešte aj štvorročné dievča, ktoré sedelo v autosedačke. Po prvej, čelnej zrážke ostalo stále pripútané, zranenie utrpelo až pri ďalších dvoch nárazoch. "Na mieste zasahovali tri ambulancie záchrannej zdravotnej služby," uvádza hovorca záchranárov Jozef Minár. Okrem dieťaťa sa zranili ešte aj ďalší piati ľudia. 

Na mieste zasahovali aj hasiči. "Po našom príchode boli už ľudia vonku, boli zranení my sme im poskytli prvotnú zdravotnú pomoc zabezpečili sme autá proti požiaru," informuje veliteľ zásahu Karol Pitner. Cesta v úseku, kde sa nehoda stala, býva vždy veľmi nebezpečná a to predovšetkým po daždi. Pre nehodu sa tvorili rozsiahle kolóny, po jej zadokumentovaní policajti priebežne púšťali premávku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy