Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Dievča (4) vypadlo z okna na treťom poschodí. Je vo vážnom stave
Zdielať na

Dievča (4) vypadlo z okna na treťom poschodí. Je vo vážnom stave

Archívna reportáž

JABLUNKOVO / V piatok podvečer došlo k nehode, ktorá má vážne následky. Z jedného z bytov na treťom poschodí vypadlo z okna malé dievča. Vážne zranené ho potom prepravil záchranársky vrtuľník na urgentný príjem do ostravskej nemocnice.

K nešťastnej udalosti došlo pred šiestou hodinou večer. "V čase príchodu našich posádok bolo dieťa v bezvedomí," uviedol Lukáš Humpl, hovorca záchranky Moravskosliezskeho kraja, informuje český portál iDnes.cz.

"Malú pacientku zaistili krčným golierom a uložená do vákuového matraca. Lekár musel pristúpiť k intubácii dýchacích ciest a previesť dieťa na prístrojom riadenú ventiláciu," ďalej informuje o udalostiach pred leteckým transportom. Dieťa utrpelo početné poranenia hlavy, hrudníka a nohy. V súčasnosti je už mimo ohrozenia života a jej stav je stabilizovaný. Príčinu a okolnosti prípadu vyšetruje polícia.

Iba deň po incidente sa na Slovensku stal podobný prípad, kedy sa 3-ročný chlapec vykradol z postele a vypadol zo 4. poschodia. Pozrite si archívnu reportáž. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy