Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Záhadná smrť hubára (44). Lesníci sa s ním len pár hodín predtým rozprávali
Zdielať na

Záhadná smrť hubára (44). Lesníci sa s ním len pár hodín predtým rozprávali

HRIŇOVÁ / Ďalšia záhadná smrť na strednom Slovensku. Lesní robotníci našli počas zvážania dreva pri Hriňovej telo 44-ročného muža. Ležal dolu tvárou zaborenou v bahne na lesnej ceste. Niekoľko hodín predtým muža pritom lesní robotníci stretli, hovoril im, že sa vybral na huby.

Telo ležiace v bahne na lesnej ceste našiel lesný robotník, ktorý nad Hriňovou zvážal drevo. Muž ležal dolu tvárou bez známok života. Záchranári mu už pomôcť nevedeli. Do kopcov nad hriňovskou priehradou preto privolali obhliadajúceho lekára. Ten však priamo na mieste nedokázal určiť presnú príčinu smrti. Vylúčil len cudzie zavinenie.

Polícia totožnosť mŕtveho muža pozná, ide o 44-ročného miestneho obyvateľa Milana. Lesní robotníci sa s ním pritom stretli ešte pár hodín predtým. Rozprávali sa v lese neďaleko miesta, kde ho objavili. Hovoril im, že sa vybral na prechádzku, chcel nazbierať huby. Nič podozrivé, čo by nasvedčovalo neskoršej tragédii, si vraj nevšimli.

Policajti už začali trestné stíhanie pre usmrtenie. Miesto, kde mŕtveho muža našli, policajti prehľadali, stopy zadokumentoval technik. Budú zisťovať, čo sa mužovi počas prechádzky stalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy