Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Marek po zábave v dedine Skýcov zmizol. Našli ho v potoku, o pár dní zomrel
Zdielať na

Marek po zábave v dedine Skýcov zmizol. Našli ho v potoku, o pár dní zomrel

ZLATÉ MORAVCE / Dvadsaťpäťročný Marek po hodovej zábave v dedine Skýcov pri Zlatých Moravciach záhadne zmizol a dnes je mŕtvy. Zraneného mladíka našli po takmer dvoch dňoch v obci pri potoku. Polícia teraz zisťuje za akých okolností k tragédii došlo a či mu na druhý svet niekto nepomohol.

Marek sa zabával aj s kamarátmi na hodovej zábave v dedine Skýcov, ktorá bola na ihrisku. Nadránom okolo štvrtej hodiny sa záhadne stratil.

Pátrali po ňom kamaráti, rodina a aj polícia. Mladíka, napokon úplnou náhodou po niekoľkých hodinách našli okoloidúci v ťažko dostupnom teréne pri potoku.

Skončil v nemocnici a zomrel

Pán Marián sa dopočul o tom, že sa niekto stratil, snažil sa zistiť či to je on. "Spýtal som sa či sa volá Marek a či má okolo 25 rokov. Odpovedal mi, že áno. Tak už som vedel, že je to on," uviedol Marián Balla, ktorý mladíka našiel.

Mladík mal na tele aj viditeľné zranenia a previezli ho do nemocnice. Podľa svedka mal odreniny na hlave aj na tele aj monokel. 

"Pacient bol začiatkom tohto týždňa privezený a hospitalizovaný v našej nemocnici. Žiaľ, vo štvrtok ráno ho previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave v stave klinickej smrti," uviedla hovorkyňa Fakultnej nemocnice Nitra Tatiana Timková.

Polícia žiada o pomoc

Otázne ale je, ako sa k potoku práve na toto miesto muž dostal. Dá sa tam prejsť iba cez dvor rodinného domu, iný prístup tam nie je.

Čo sa dialo počas 30 hodín odkedy bol mŕtvy muž, nezvestný polícia vyšetruje a hľadá aj svedkov, ktorí by mohli pomôcť objasniť túto tragédiu. "Akýkoľvek poznatok, ktorý by polícii pomohol pri objasnení môžete oznámiť na linke 155," dodala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

V čase keď Mareka hľadali niekto našiel aj mobilný telefón a odovzdal na tunajšej fare. Polícia vyzýva týchto ľudí, aby sa ozvali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy