Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Milan odišiel s kamarátmi na výlet, jeho telo našli deti v rieke Hron
Zdielať na

Milan odišiel s kamarátmi na výlet, jeho telo našli deti v rieke Hron

ZVOLEN / Bezvládne telo 37 ročného Milana objavili v plytkej vode na sútoku riek Hron a Slatina deti. Rodina ho pritom hľadala už od nedele, kedy odišiel s kamarátmi na výlet. Odvtedy sa nikomu neozval. Okolnosti jeho záhadnej smrti vyšetruje polícia.

Telo muža, ktoré plávalo po prúde Hrona si všimli deti, ktoré boli v lese na prechádzke. Pri brehu sa partia detí hrala, keď si zrazu všimli telo plávajúce dolu prúdom.

Do plytkej asi polmetrovej vody vošli, mysleli si, že mužovi ešte dokážu pomôcť. "Išli sme do vody a vytiahli sme ho na breh a zavolali sme záchranku a policajtov," uviedol pre TV JOJ jeden z maloletých svedkov. Bezvládne mužské telo na breh napokon vytiahli hasiči. Pomoc záchranárov už však bola v tých chvíľach zbytočná.

Išiel na výlet a zmizol

"Záchranári po príchode na miesto udalosti, žiaľ, už len mohli konštatovať, že 37-ročný muž nejavil známky života," uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Polícia zistila, že obeťou je 37 ročný Zvolenčan Milan. Stratil sa bez stopy ešte počas víkendu. Príbuzným povedal, že ide na výlet, no viac sa neozval ani rodičom ani manželke s deťmi. Tí ho márne hľadali niekoľko dní.

Čo sa mužovi presne stalo už zisťuje polícia. Zatiaľ nie je známa ani presná príčina jeho smrti. Či do plytkej vody spadol sám, alebo išlo o cudzie zavinenie, toto všetko budú počas preverovať počas vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy