Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Matka vyhodila agresívneho syna z domu. Za to utĺkol kladivom ju, sestru a príbuznú
Zdielať na

Matka vyhodila agresívneho syna z domu. Za to utĺkol kladivom ju, sestru a príbuznú

NEW YORK / Matka vyhodila násilného syna z domu a tak sa prišiel pomstiť. Keď ho rodina nechcela pustiť dovnútra, vlámal sa tam a kladivom ubil ich na smrť. O život prišla aj rodinná známa, ktorá bola náhodou na návšteve.

Matka Lynn tolerovala synove hrubé a násilné správanie niekoľko rokov. Odpustila mu aj niekoľko obvinení z trestných činov. "Vždy tu bola preňho, napriek všetkému ho mala rada a pomáhala mu," hovorí príbuzná Juanita Johnson. Jedného dňa si však povedala dosť a zabuchla pred ním dvere a dokonca požiadala o policajnú ochranu. To jej syn neuniesol.

"Vlámal sa do garáže, zobral odtiaľ kladivo, ktorým vypáčil dvere na prízemí," opísal situáciu zástupca vyšetrovateľa. A potom nasledovala scéna ako z hororu. Násilník kladivom na smrť utĺkol svoju matku, sestru a ich rodinnú príbuznú. Napadol aj štvrtú ženu, tej sa ale podarilo ubrániť. Zavolala políciu aj záchranárov. Utrpela ľahšie zranenia. "Stále je v nemocnici, ale bude v poriadku," povedal jej príbuzný. So zatýkaním násilníka policajti veľa práce nemali. Po trojnásobnej vražde totiž zaspal vo svojom aute.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy