Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mladý muž (27) išiel na bicykli do práce. Zrazil ho autobus
Zdielať na

Mladý muž (27) išiel na bicykli do práce. Zrazil ho autobus

MAJCICHOV / V skorých ranných hodinách prišlo medzi obcami Hoste a Majcichov v okrese Trnava k tragickej nehode. Autobus zachytil 27-ročného cyklistu. Ten zraneniam podľahol.

Dvadsaťsedemročný Marek z obce Hoste, smeroval riadne označený reflexnými prvkami z obce Hoste do Majcichova. Autobus prevážajúci zamestnancov podniku išiel v rovnakom smere ako cyklista. Vodič autobusu, 64-ročný muž, pravdepodobne nevidel cyklistu, do ktorého zozadu narazil. Mladík z Hoste utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. "Bol zlatý chlapec, takého široko ďaleko nenájdete. Všetko nosil, každý deň som ho stretal. Cesta je na vine a vodič na 100%, chodia tu jak blázni," povedal zronený sused. 

V autobuse sa nikto z cestujúcich nezranil, dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje a žiada svedkov, ktorí túto dopravnú nehodu videli, aby sa prihlásili a pomohli tak jej včasnému objasneniu. Zároveň apelujú policajti na vodičov, aby sa na jazdu v každej chvíli stopercentne sústredili a sledovali situáciu v cestnej premávke.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy