Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pri Malackách havaroval mikrobus s deviatimi pasažiermi
Zdielať na

Pri Malackách havaroval mikrobus s deviatimi pasažiermi

MALACKY / Na ceste z Malaciek do Rohožníka sa stala vážna dopravná nehoda mikrobusu. Pri nehode sa zranilo viacero ľudí. Pri nehode zasahujú všetky záchranárske zložky a polícia nehodu vyšetruje.

Viac ako 20 hasičov s 9 kusmi techniky momentálne zasahuje pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste III. triedy medzi Rohožníkov a Malackami. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v poobedných hodinách na ceste z Malaciek do Rohožníka," povedal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Pri udalosti k došlo k nehode 1 mikrobusu, v ktorom sa viezlo 9 účastníkov. U piatich z nich došlo k zraneniam. Na mieste udalosti je momentálne evakuačný autobus pre zranených účastníkov, ktorí budú postupne prevážaní do okolitých nemocničných zariadení. "Prítomnosť alkoholu bola vykonanou dychovou skúškou u vodiča mikrobusu vylúčená. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na cca. 7.000 ,- €. Presné príčiny ako aj okolnosti ktoré tejto nehode predchádzali sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy