Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Obraňoval čašníčku v bare. Skončil za to v nemocnici
Zdielať na

Obraňoval čašníčku v bare. Skončil za to v nemocnici

HUMENNÉ / Zvalil ho na zem a päsťami udieral do tváre tak, že 31-ročný muž napokon skončil v nemocnici. Bitka sa odohrala vo vlaku na železničnej stanici, no predchádzala jej roztržka v bare.

Jeden zo svedkov tvrdí, že incident sa najprv odohrával v pohostinstve na železničnej stanici. Útočník sa mal údajne navážať do čašníčky, pričom obeť bitky ju mala brániť. Konflikt vyvrcholil vo fyzickej roztržke, v ktorej došlo vo vlaku a po ktorej 31-ročný muž skončil v nemocnici. 

Po roztržke, ktorá mala pokračovať vo vlaku, už na miesto museli privolať záchranárov. Mareka mal útočník zvaliť na zem a začať opakovane tĺcť päsťou do tváre. Zraneného muža záchranári previezli do nemocnice. "Privezený pacient mal početné zlomeniny tvárových kostí, jeho stav bol však stabilizovaný," vyjadril sa Tomáš Kráľ, hovorca nemocnice v Humennom. Prípad vyšetrujú humenskí železniční policajti, začali už trestné stíhanie pre výtržníctvo a ublíženie na zdraví.

Policajti preverujú videozáznam a zhromažďujú potrebné dôkazy. V prípade zatiaľ neobvinili nikoho. Lekári mužovi odporučili zákrok na vyššom pracovisku v Prešove. Policajti preverujú videozáznam a zhromažďujú potrebné dôkazy. "Pri týchto trestných činoch zákon stanovuje trest odňatia slobody až na 3 roky," povedala Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy