Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aby zabránil zrážke, strhol volant. Auto sa prevrátilo
Zdielať na

Aby zabránil zrážke, strhol volant. Auto sa prevrátilo

TRNAVA / Polícia ráno o 6:51 ráno zasahovala pri dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi Trnavou a Suchou nad Parnou. Vodič na aute Peugeot Boxer v snahe vyhnúť sa zrážke, strhol riadenie auta ku krajnici, kde sa vozidlo prevrátilo. V tom čase sa v aute nachádzalo päť mužov.

Vo vozidle sa v čase nehody nachádzalo päť mužov, ktorí utrpeli viaceré zranenia. Podľa predbežných informácií utrpel najvážnejšie zranenia práve vodič Peugeotu. Všetkých zranených previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice. Vodič strieborného Fordu, ktorému sa vodič Peugeotu snažil vyhnúť, na mieste nehody neostal. 

Polícia žiada všetkých vodičov, ktorí prechádzali v čase nehody uvedeným úsekom a vedia poskytnúť bližšie informácie k vodičovi strieborného Fordu a k priebehu nehody, nech akékoľvek informácie poskytnú polícii na linke 158.

Polícia apeluje na vodičov, aby na ceste medzi Trnavou a Sucho nad Parnou zbytočne neriskovali. Rovný úsek cesty zvádza vodičov k rýchlejšej jazde, ale vzhľadom na charakter cesty polícia odporúča, aby vodiči prispôsobili jazdu šírkovým pomerom cesty a stavu krajníc.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy