Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič SUV sa prevrátil na strechu, auto skončilo v záhradníctve. Viezol aj svoju dcéru
Zdielať na

Vodič SUV sa prevrátil na strechu, auto skončilo v záhradníctve. Viezol aj svoju dcéru

NEDEZA / Žilinčan Pavel mal obrovské šťastie. V utorok sa prevrátil s džípom na strechu. V aute sedela aj jeho dcéra. Tá okrem šoku neutrpela žiadne zranenia. Pavel redaktorke TV JOJ tvrdil, že na streche skončil pre vodiča nákladiaka, ktorý šiel pred ním.

Pavel šiel smerom z Tepličky nad Váhom, pred križovatkou však musel strhnúť volant. "Dodávka išla pred nami, skočil na brzdy zalomil zákrutu bez blinkrov, bez ničoho," tvrdí vodič SUV, Pavol. Vodič Jeepu síce zabránil zrážke no zišiel s autom mimo cesty, kde sa prevrátil na strechu. "My sme nemali šancu nič iné urobiť, len to strhnúť na stranu, za nami išlo ešte jedno auto z Popradu, ktoré brzdilo v hodinách," opisuje situáciu Pavol.

Terénne auto zdemolovalo oplotenie a stromčeky v záhradníctve. Pavla však najviac zaujímalo, či je jeho 18-ročná dcéra v poriadku, čo sa potvrdilo. "My sme nešli rýchlo, však sme v dedine, ale to, že to trafilo stĺpik, tak sa to auto prevrátilo," povedal ešte k nehode vodič. Žilinčan vyviazol len s hrčou na hlave, posádku zrejme ochránila aj silná konštrukcia terénneho auta. Polícia prípad rieši ako škodovú udalosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy