Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mohamed sa vyhrážal útokom, na letisku v Košiciach sprísnili bezpečnostné opatrenia
Zdielať na

Mohamed sa vyhrážal útokom, na letisku v Košiciach sprísnili bezpečnostné opatrenia

KOŠICE / Minulý týždeň našli v schránke na košickom letisku list, na ktorom sa pisateľ podpísaný ako Mohamed vyhrážal útokom práve dnes - 25. júla. Polícia preto posilnila bezpečnostné opatrenia priamo na letisku i na príjazdových cestách. Cestujúci však žiadnu hrozbu nezaznamenali, letisko funguje aj dnes v štandardnom režime.

Situácia v Košiciach

V súvislosti s hrozbou výbuchu bomby polícia posilnila bezpečnostné opatrenia už na príjazdových cestách, kde kontrolovali vodičov. Hliadkovali aj pri termináloch a v okolí letiska. Autor listu neuviedol, kde presne má dôjsť k explózií. Uviedol iba to, že k tomu príde v utorok na Slovensku. Prípad prevzala aj NAKA, nakoľko ide o hrozbu teroristického činu.

Situácia v Bratislave

Na bratislavskom letisku bolo vidieť viacero policajných hliadok, ktoré stáli pred budovou letiska. Vo vnútri sa bol pozrieť aj štáb TV JOJ, ten žiadne špeciálne opatrenia nezaregistroval. "Zvýšené opatrenia budú aj v dnešný dátum. Napriek tomu, že letisko bolo v bežnej prevádzke. Cestujúci by to nemali nijako pocítiť," povedal policajný prezident Tibor Gašpar. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy