Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muža našli s ťažkými zraneniami v bezvedomí. Jeho identita je neznáma
Zdielať na

Muža našli s ťažkými zraneniami v bezvedomí. Jeho identita je neznáma

KOŠICE / V košickej nemocnici už niekoľko dní leží vážne zranený muž. Našli ho na ulici s rozbitou hlavou a v bezvedomí. Muž vo veku asi 50 rokov nemal pri sebe žiadne doklady a tak nie je jasné o koho ide. Nikto sa k nemu neprihlásil a tak polícia žiada o pomoc.

Muža priviezli záchranári do košickej nemocnice pred 10 dňami. Jeho totožnosť je stále nejasná. Záchranárov privolali okoloidúci 14. júla skoro ráno. "Naša posádka s lekárom bola skoro ráno privolaná k poruche vedomia, po príchode našli asi 50-ročného muža, bol v hlbokom bezvedomí a boli tam známky úrazu hlavy.Pacient nemal pri sebe žiadne doklady, naša posádka sa vzhľadom na jeho vážny stav nezdržiavala zisťovaním týchto informácií." povedal hovorca košickej záchranky Igor Krupa.

Muž mal vážne poranenú hlavu a poškodený mozog. "Pacient je v stabilizovanom stave, zatiaľ síce stále v bezvedomí, ale pomaly začína reagovať na okolie," povedala hovorkyňa UN LP Košice Ivana Stašková.

Muž je vysoký asi 180 centimetrov, mal na sebe modrú vetrovku s nápisom a pod tým modrú jemnú košeľu a modré rifle s hnedým koženým opaskom. Obuté mal čierne topánky s bielym vzorom. Na rukách má viacero rezných rán a na pravej strane hrudníka jazvu. "Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli zistiť totožnosť neznámej osoby je možné oznámiť na známom tel čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare policajného zboru," povedala hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mesárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy