Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič dostal mikrospánok, autá skončili v priekope
Zdielať na

Vodič dostal mikrospánok, autá skončili v priekope

SLOVENSKÁ ĽUPČA / Únava za volantom sa podpísala pod nehodu pri Banskej Bystrici. Vodič zaspal na rovnom úseku cesty pri Slovenskej Ľupči. Po čelnej zrážke skončili obe autá v priekope.

Dvojica cestovala aj s malým psom do Bratislavy. Vracali sa z výletu, no domov sa na svojom aute nedostali. Po havárii skončili pod cestou, hlboko v priekope. Nabúral do nich protiidúci vodič, ktorý za volantom dostal mikrospánok.

Vedľa vodiča, ktorého premohla únava, sedel spolujazdec. Ten si všimol, že vodič zaspáva a tak na neho zakričal. Muž sa prbral a volant strhol. Nad autom stratil kontrolu a dostali sa do protismeru. Záchranári pomáhali na mieste zranenému 34-ročnému mužovi a jeho 32-ročnej spolujazdkyni. "Pri dopravnej nehode boli zranené dve osoby. Záchranári ich ošetrili a previezli do nemocnice. Tridsaťdvaročná žena mala ľahké zranenia a 34-ročný muž otras mozgu," uviedol hovorca operačného strediska ZZS Jozef Minár.

Oboch pacientov previezli do nemocnice v Banskej Bystrici. Ich psa, ktorý zostal v havarovanom aute sa zatiaľ ujali policajti. Bol síce vystrašený, no pri nehode neutrpel žiadne zranenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy