Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na chodbe našli mŕtveho 53-ročného muža s poranením hlavy
Zdielať na

Na chodbe našli mŕtveho 53-ročného muža s poranením hlavy

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU / Do jedného z panelákov v noci zo soboty na nedeľu privolali políciu. Na chodbe našli obyvatelia mŕtveho muža, ktorý mal v oblasti hlavy vážne zranenie. V súvislosti s prípadom polícia zadržala mladíka a momentálne ho vypočúva. Podľa svedkov ho mal práve on napadnúť.

V Bánovciach nad Bebravou (okres Trenčín) došlo k tragickej udalosti, pri ktorej prišiel o život 53-ročný Štefan. Podľa obyvateľov paneláku sa išiel v noci pozrieť na chodbu, či tam niekto nechodí. Vtedy ho podľa svedkov napadol mladým mužom. "Hodinu sa tu trieskalo, vyhadzovali fľaše von oknom a zrazu prišli fízli a odložte zbrane. Niekto tu hovoril, že sa aj strieľalo," hovorí jeden z obyvateľov bytovky. 

Štefana  našli na zemi na treťom poschodí"Otvorím výťah a on tam akurát na zemi ležal práve tam, kam ideme. Normálne nohy, zakrytý plachtou, kopu krvi," spomína obyvateľka domu. Tunajší obyvatelia okamžite vedeli, že je to 53-ročný Štefan. Zavolali záchranku. Lekár mu už pomôcť nedokázal. O pár minút neskôr policajti zadržali mladého muža. Telo staršieho muža zatiaľ previezli na súdnu pitvu, aby sa potvrdilo, či jeho smrť zavinilo cudzie pričinenie. Okolnosti prípadu momentálne prešetruje polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy