Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Muž sa hádal so ženou. Ich syn (1) sa zatiaľ utopil vo vani
Zdielať na

Muž sa hádal so ženou. Ich syn (1) sa zatiaľ utopil vo vani

Archívna reportáž

EL PASO / Policajt z amerického štátu Texas je obvinený zo zavinenia smrti svoj 11-mesačného syna meno Azrael. Chlapca dal do vane, pustil vodu a na chvíľku si odskočil. Zdržala ho, podľa jeho slov, hádka s jeho bývalou partnerkou, matkou detí. Cez správy a telefonát si vymieňali pol hodinu názory. Potom ešte niekomu volal a až po trištvrte hodine si spomenul na svojho syna. Už bolo neskoro.

Raymond Licon, 27-ročný policajt z Texasu, sa nechal natoľko uniesť mobilnou komunikáciou so svojou bývalou partnerkou, že zabudol na malého syna vo vani, píše denník Daily Mail. Tomu chcel údajne napustiť trochu vody do vane pri večernom kúpaní. Voda vo vani stúpala a muž na chlapca zabudol. Pretekajúca voda zaliala celú kúpeľňu a vytopila aj susedov.

Hoci si muž snažil syna oživovať, rovnako aj záchranári, neskôr v nemocnici zomrel. Starý otec Azraela povedal, že jeho dcéra a Licon sa práve rozvádzajú. "Stačí na to zdravý rozum. Nenecháte dieťa vo vani. Proste to nespravíte," povedal zdrvený starý otec. 

Otec chlapca je z tragédie zdrvený a jednoznačne prijíma vinu. Kolegovia z polície ho už zatkli, je obvinený zo zabitia z nedbanlivosti. Kauciu stanovil súd na 10 000 dolárov. Licona prepustili aj zo služby.

Pozrite si archívnu reportáž o inom tragickom prípade.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy