Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič (49) na ceste domov nezvládol zákrutu a narazil do stromu. Nehodu neprežil
Zdielať na

Vodič (49) na ceste domov nezvládol zákrutu a narazil do stromu. Nehodu neprežil

NESVADY / K smrteľnej nehode došlo vo štvrtok v noci. Podľa polície pravdepodobne vodič dostal na ceste šmyk a s autom narazil do stromu. Ťažkým zraneniam na mieste podľahol. Okrem vodiča bola v aute aj mladá spolujazdkyňa.

Smrteľná nehoda sa stala vo štvrtok v noci krátko pred polnocou. V okrese Komárno sa 49-ročný Igor vracal z Nových Zámkov domov. Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty pred obcou Nesvady dostal šmyk, dôsledkom čoho prešiel do protismeru, zišiel z cesty a narazil do stromu. Pravdepodobne tomu predchádzala rýchla jazda. 

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. "U nebohého bude vykonaná pitva, pri ktorej bude odobratá aj krv na zistenie prípadného požitia alkoholu," uviedla hovorkyňa nitrianskej polície Božena Bruchterová. V aute bolo okrem vodiča aj mladé dievča. "Dvadsaťjedenročná spolujazdkyňa bola so zraneniami prevezená do nemocnice. Na vozidle vznikla škoda vo výške 3 500 eur," uviedla v tlačovej správe Bruchterová.

Tragická dopravná nehoda sa stala len pár metrov od dopravnej značky, ktorá túto cestu označuje ako úsek častých dopravných. Polícia vo veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy