Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nešťastný záver dovolenky. Dostal mikrospánok a narazil do stĺpa
Zdielať na

Nešťastný záver dovolenky. Dostal mikrospánok a narazil do stĺpa

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Na cestu z dovolenky nebude v dobrom spomínať rodina z Poľska. Manželia s dvomi deťmi sa vracali z Chorvátska. Pri prejazde Liptovským Mikulášom ale otec rodiny zrejme dostal mikrospánok a narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Jeho manželka aj 12 ročný syn skončili v nemocnici.

K nešťastnej nehode došlo pred piatou hodinou ráno. "Tridsaťosemročný Poliak viedol vozidlo v smere od centra mesta Liptovský Mikuláš na obec Liptovský Trnovec, pričom z dôvodu nevenovania sa vedeniu motorového vozidla, prešiel do protismeru a následne mimo vozovku vľavo, kde narazil do betónového múru oplotenia bytového domu,"   informuje o incidente hovorkyňa polícia Jana Balogová. 

Auto následne zachytilo stĺp verejného osvetlenia, zastavilo sa až po náraze do vedľa stojaceho stĺpa osvetlenia priechodu pre chodcov. Rodina ako zázrakom vyviazla len s ľahkými zraneniami. Matka mala niekoľko poranení a 12-ročný chlapec obišiel s poranením hrudníka. 

Vodič sa na mieste podrobil dychovej skúške, ale pred jazdnou nepožil žiaden alkohol. Musel zrejme byť vyčerpaný z cesty, keďže išli z dovolenky z Chorvátska. Zastaviť a chceli ešte v liptovskom aquaparku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy