Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Narkomanka ukradla auto. Potom sa pod ním doslova prepadla zem
Zdielať na

Narkomanka ukradla auto. Potom sa pod ním doslova prepadla zem

NOVÉ MEXIKO / Okradla rodinu s malým dieťaťom. Policajti ju síce nedobehli, ale karma áno. Zlodejka najskôr skončila s autom v diere a teraz si pravdepodobne posedí aj za mrežami.

Krátko po tom, ako polícia zistila, že auto, ktoré ostalo uväznené v diere prepadnutej cesty je kradnuté, objavili v jeho interiéri ďalšie prekvapenie. "Našli sme tam pomôcky na výrobu drog a ďalšie veci, ktoré naznačujú, že priamo v aute niekto dokonca býval," vyjadril sa policajt J. Holt.

Rodina auto potrebuje, ďalšie v rezerve títo mladí ľudia nemajú. "Trávili sme v práci veľa hodín navyše, aby sme si to auto mohli dovoliť. Bolo súčasťou našej rodiny. Pomáhalo nám pri presúvaní sa do práce, po nákupoch, keď bolo treba ísť k lekárovi, nemali sme ho len tak zo srandy," opisuje neradostnú situáciu majiteľka auta Kylie Pollan.

Poisťovňa im istú časť škody uhradí, ale nové auto za tie peniaze nekúpia. Kylie sa napriek negatívnej skúsenosti pozerá na celý incident celkom pozitívne. Vraj je veľmi šťastná, že sa to zaobišlo bez vážnych zranení. "Jediné negatívum je, že teraz musíme kúpiť nové auto. Nepočítali sme, že sa niečo takéto stane, a preto naň vôbec nemáme nič našetrené," povedala Kylie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy