Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Agresívna žena napadla v Bratislave viaceré matky s deťmi
Zdielať na

Agresívna žena napadla v Bratislave viaceré matky s deťmi

BRATISLAVA / Nepríjemne sa pre matku s deťmi skončila obyčajná cesta na zmrzlinu. Nakrútili sme exkluzívnu výpoveď ženy, ktorá sa stretla s pravdepodobne psychicky narušenou útočníčkou. Žena si pri útokoch v bratislavskej Petržalke ako obete vyberala matky s deťmi.

"Mala som veľký strach, že mi zoberie malú. A hlavne to, že by ju doškrabala a moja dcéra by dostala nejakú infekciu. Pretože tá žena zapáchala močovinou."

Takto popisuje minúty hrôzy matka dvoch malých detí, ktorá si chcela na terase cukrárne dať zmrzlinu. Na terase boli sami. Na voľnú stoličku ku stolu si po chvíli sadla neznáma žena. Pani Veronika ešte netušila, čo bude nasledovať.

Agresívna žena

"Zrazu sa začala pýtať na mená mojich detí, tomu som ešte neprikladala dôležitosť. Potom sa ale najstaršieho syna spýtala, či jej dá zmrzlinu za zlatú retiazku. Malý syn jej povedal, že nie, tak to už začala byt trochu podráždená," dodáva matka dvoch detí.

Potom ale začala neznáma žena siahať rukou aj do kočíka. Vtedy už pani Veronika zasiahla. Podľa nej to vyzeralo tak, akoby chcela neznáma žena zobrať jej dcére náušnice. Matka neznámu ženu odstrčila a v tom začala bitka. "Ona mi poškrabala ruku a ja som kričala na najstaršieho, aby šiel po zmrzlinára." Po jeho príchode sa útočníčka upokojila ale slovné útoky pokračovali. Žena ďalej naznačovala, že taký pekný kočík by sa jej hodil. Potom odišla.

Skončila na psychiatrii

Keď išla večer Veronika von, dozvedela sa, že ten istý deň to nebol jediný útok neznámej ženy na matky s deťmi. Jednej matke chcela vytrhnúť na ulici batoh a všetko vyvrcholilo podvečer na jednom z petržalských parkovísk. Ďalším rodičom nechcela neznáma žena dovoliť naložiť svoje dieťa do auta. 

Agresívna žena mala kričať, že dieťa nie je ich ale že dievčatko je jej. Potom zasiahla už aj polícia. Štyridsaťjedenročnú Scarlet previezli na psychiatriu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy