Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kamión vrazil do domu. To isté zažil jeho majiteľ aj pred rokom a pol
Zdielať na

Kamión vrazil do domu. To isté zažil jeho majiteľ aj pred rokom a pol

HARICHOVCE / Poľský kamionista spôsobil predpoludním v Harichovciach poriadne problémy. Pri otáčaní zachytil časť strechy na rodinnom dome. Do rovnakého domu auto narazilo aj pred rokom a pol.

Za volantom kamióna sedel Poliak Piotr. Ten povedal, že zo Švédska vezie plechy do obce Jamník. No po ceste zle odbočil a skončil v inej dedine. "Otáčal som sa. A čo sa stalo po tom? No zavadil som rohom o strechu a poletel, no," hovorí kamionista Piotr. Nešikovným manévrom majiteľovi domu tak zničil strechu, že sa bojí prípadných dažďov.

Paradoxom je, že poľský kamionista absolvoval viac ako 1000 kilometrovú cestu. Nehoda ho postihla iba pár kilometrov pred cieľom. Jeho náklad je v poriadku. Paradoxom je, že majiteľ skončil s rekonštrukciou domu iba prednedávnom. Pred rokom a pol mu totiž do domu nabúralo iné auto. Vtedy mu vozidlo vrazilo do obývačky. "Keby bol plánovaný diaľničný privádzač, tak toto sa nemuselo stať. Kamióny by nechodili cez dedinu. Keďže štát ušetril, tak súkromníci na to doplácajú," povedal majiteľ domu, Peter Jakubec.

Polícia tento prípad uzavrela ako škodovú udalosť. Alkohol u vodiča kamiónu zistený nebol. Pri páde strechy sa ani nik nezranil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy