Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nepozornosť sa podpísala pod nehodu, pri ktorej sa zranili štyri ženy
Zdielať na

Nepozornosť sa podpísala pod nehodu, pri ktorej sa zranili štyri ženy

LEVICE / Nepozornosť spôsobila zrážku, pri ktorej sa zranili štyri ženy. Nehoda sa stala na ceste medzi Lokom a Kalnou nad Hronom. Do vozidla 54 ročnej ženy, ktorá stála na kraji cesty, vrazila o štyri roky staršia vodička.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Päťdesiatštyriročnú vodičku, ktorá išla domov z práce upozorňovali vozidlá idúce oproti, aby spomalila. Po krajnici totiž kráčali chodci. Vozidlo, ktoré išlo za ňou do nej zozadu vrazilo.

Päťdesiatosemročná vodička si totiž vôbec nevšimla, že vozidlo pred ňou spomalilo. Po náraze skončila v priekope a vozidlo pred ňou skončilo so zdemolovanou zadnou časťou. 

Po zrážke zostali v autách zranené vodičky aj spolujazdkyne. Spočiatku im pomáhali svedkovia nehody, ktorých potom vystriedali privolaní hasiči a záchranári. Tí ich previezli do nemocnice. 

Okolnosti zrážky vyšetruje polícia. Na autách, ktoré po náraze ostali nepojazdné vznikla škoda štyritisíc eur. Pod zrážku sa podpísala nepozornosť päťdesiatosemročnej vodičky z druhého auta. Riadeniu vozidla sa pravdepodobne plne nevenovala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy