Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rodina hľadá Tamaru, podľa starej mamy odišla s nejakým mužom
Zdielať na

Rodina hľadá Tamaru, podľa starej mamy odišla s nejakým mužom

BARDEJOV / Bardejovskí policajti pátrajú po štrnásťročnej dievčine. Už štvrtý deň je nezvestná. Z domu odišla cez víkend a odvtedy ju jej príbuzní nevideli. Povedala, že ide do mesta a že sa onedlho vráti, no svojej rodine sa viac neozvala.

Nezvestná Tamara má 14 rokov a pochádza z Bardejova. Z domu odišla so slovami, že ide iba na chvíľu do mesta. Odvtedy sa domov nevrátila. "Ona sa tu v Bardejove na sto percent už nezdržiava," hovorí Mária, stará mama nezvestného dievčaťa.

Školáčka nemá mobilný telefón. Zobrala si so sebou ale preukaz na autobus a dokonca aj cestovný pas. Podľa jej príbuzných je možné aj to, že už nie je na Slovensku. Odišla pravdepodobne s istým 38-ročným mužom. "Jej nasľuboval hory, doly," dodáva stará mama nezvestnej.

Nie je to po prvýkrát, čo tínedžerka odišla z domu. Aj preto bola v reedukačnom zariadení. Iba v piatok večer ju jej stará mama priviedla domov na víkend. Hneď na druhý deň ráno bez stopy odišla. "Zobrala z domu aj pas, tak možno je s ním niekde vycestovaná," hovorí Tamarina stará mama.

Tamara je vysoká 165 centimetrov, má vzpriamenú zavalitú postavu. Má zelené oči a dlhé, rovné vlasy. "Naposledy mala oblečenú čiernu sukňu, maskáčové tričko a obuté mala svetlosivé topánky," uviedol hovorca prešovských krajských policajtov Daniel Džobaník. Výrazným znamením na Tamarinom tele je znamienko pri pravej kľučnej kosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy