Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž si ľahol v Kremnici na koľajnice, zabil ho prichádzajúci vlak
Zdielať na

Muž si ľahol v Kremnici na koľajnice, zabil ho prichádzajúci vlak

KREMNICA / V nedeľu popoludní došlo na železničnej trati pri Kremnici k smrteľnej nehode. Tridsaťjeden ročného muža z Kremnice zrazil vlak. Stalo sa to na trase Vrútky - Zvolen.

Nešťastie sa stalo doslova pár metrov od železničnej stanice v Kremnici. Muž ležal v koľajisku. Nedá sa vylúčiť ani možnosť, že bol mŕtvy už pred zrážkou.

Vlak zastavil v poslednej zákrute pred stanicou, rušňovodič zatiahol brzdu hneď ako si všimol muža ležiaceho na koľajniciach. "Osobný vlak, ktorý vchádzal do stanice Kremnica spozoroval muža, ktorý ležal v koľajisku. Pre krátku vzdialenosť sa už rušňovodičovi nepodarilo zastať a do muža narazil," uviedla hovorkyňa Železníc SR Martina Pavlíková.

Prerušili dopravu

Podľa polície išlo o 31 ročného muža z Kremnice. Ležal s hlavou položenou na športovej taške. Záchranári mu už pomôcť nedokázali. Vyšetrovateľ teraz zisťuje za akých okolností k nešťastiu došlo. Vylúčiť sa totiž nedá ani možnosť, že muž bol mŕtvy už pred nárazom.

Kľúčové pre ďalšie vyšerovanie tak budú práve výsledky pitvy.

Vlakovú dopravu v tomto úseku prerušili. Polícia zaisťovala všetky stopy, ktoré by mohli s prípadom súvisieť. Vlak na trati Vrútky - Zvolen tu však na niekoľko hodín uviazol aj s cestujúcimi. Trvalo niekoľko hodín kým povolili vlaku odísť, cestujúci sa tak do cieľa dostali neskôr ako pôvodne plánovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy