Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodinná tragédia v Košiciach. V byte našli mŕtveho muža a jeho ťažko zranenú manželku
Zdielať na

Rodinná tragédia v Košiciach. V byte našli mŕtveho muža a jeho ťažko zranenú manželku

KOŠICE / K rodinnej tragédii došlo v pondelok ráno v byte na ulici Kapitána Jaroša v Košiciach. Podľa informácií z prostredia vyšetrovania, v byte žili manželia, obaja lekári. Polícia na mieste činu našla telo 63 ročného muža bez známok života.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania si jeho manželka chcela vziať život. 

"Malo dojsť údajne k sebapoškodeniu, volala manželka, že jej 63 ročný manžel si ublížil, následne sa spojenie prerušilo a operátorom sa nepodarilo s nahlasovateľkou opätovne spojiť," informoval hovorca záchranárov v Košiciach, Igor Krupa. 

Jeho manželka bola v bezvedomí, no podarilo sa ju zachrániť. Momentálne je vo vážnom stave v nemocnici. Čo presne sa medzi manželmi odohralo a aké sú okolnosti tejto tragédie vyšetrujú policajti. 

"Bola po stabilizácii stavu v ťažkom šoku z vykrvácania a s podozrením na otravu liekmi prevezená na dešokovú ambulanciu univerzitnej nemocnice Louissa Pasteura," doplnil hovorca záchranárov. 

"Mužovi, ktorý mal hlbokú reznú ranu predlaktia už žiaľ záchranári nedokázali pomôcť," vysvetlil Krupa. 

Dôchodkyňa udala iba ulici, nepovedala, v ktorom meste sa nachádza a tak operátori požiadali o pomoc políciu. Tá následne zistila odkiaľ žena telefonovala a vyrazili na miesto. Žena už ale dvere neotvárala a tak policajti s pomocou hasičov násilne vnikli do bytu.

Čo presne sa v byte na 5. poschodí odohralo zisťujú policajti. Kriminalisti na mieste zaisťovali stopy niekoľko hodín.

"Daný prípad polícia vyšetruje ako podozrenie z násilného trestného činu a v súčasnosti vykonáva prvotné vyšetrovacie úkony. Bližšie informácie o prípade poskytneme, až keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," ozrejmila hovorkyňa polície v Košiciach, Jana Mesárová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy