Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V Liptovskej Mare našli utopenú 51-ročnú ženu
Zdielať na

V Liptovskej Mare našli utopenú 51-ročnú ženu

LIPTOVSKÝ TRNOVEC / V sobotu v skorých ranných hodinách našli rybári vo vodnej nádrži Liptovská Mara mŕtvu 51-ročnú Máriu. Privolaný lekár zatiaľ vylúčil cudzie zavinenie. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Ženu našli okolo piatej hodiny ráno vo vode Vodného diela Liptovská Mara. Spočiatku si rybári mysleli, že ide len o vyplavenú sieť. Potom zažili šok. "Prišiel som sem skontrolovať chlapov k altánku a pozerám, ešte nebolo vidno, no mysleli sme si že sieťka vo vode, šiel som pozrieť a tam pani," spomína na hrozný moment rybár Juraj. Staršej žene už nevedeli pomôcť. Privolali teda policajtov. Následne prišli na miesto aj hasiči, ktorí nebohú vytiahli na breh.

"Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a za účelom zistenia presnej príčiny smrti ženy nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu," informuje žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Policajti ale zistili, že ide o 51-ročnú Máriu. Bola nezvestná od štvrtka, kedy odišla z domu na neznáme miesto, blízkym údajne zanechala aj list na rozlúčku. S najväčšou pravdepodobnosťou sa skokom do Liptovskej Mary rozhodla dobrovoľne skoncovať so životom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy