Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rybárov vyrušovali kúpajúci sa, skončilo sa to bitkou
Zdielať na

Rybárov vyrušovali kúpajúci sa, skončilo sa to bitkou

SKLABINÁ / Pri rybníku pri obci Sklabiná zaútočili dvaja muži palicou, reťazou a päsťami na tamojších rybárov. Jednému z nich museli po útoku zašívať hlavu.

Rybári slušne upozornili na zákaz kúpania sa skupinku ľudí. Dvaja muži ale zareagovali mimoriadne agresívne a rybárov fyzicky napadli. Útok sa skončil krvavo.

Martina a jeho otca surovo napadli muži vo veku približne 20 až 25 rokov. "Päsťou udrel rybárovi trikrát a ešte reťaz mal v ruke zo psa," uviedol svedok incidentu Jaroslav.

"Jeden ma skoro švihol reťazou. Šľahol, len som sa uhol. Druhý do mňa strkal a potom sa strhla mela," uviedol napadnutý rybár Martin.

Rybári sa snažili pred agresívnym útokom ubrániť a strhla sa bitka. Mladší z rybárov a jeden útočník spadli do vody. "Po skutku polícia zadržala a vypočula dvoch podozrivých mužov a v súčasnosti poverený príslušník vykonáva ďalšie procesné úkony," uviedla hovorkyňa banskobystrických krajských policajtov Mária Faltániová.

Celý konflikt vznikol dá sa povedať bez príčiny. "Z obyčajného upozornenia," hovorí napadnutý rybár. Podľa rybára mohli byť muži pod vplyvom alkoholu, alebo iných omamných látok. "Voľačo mali isto, lebo mali veľmi silné reči. Normálny človek toto nerobí, že vykrikuje a nadáva bez príčiny," hovorí napadnutý rybár. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečiny ublíženia na zdraví a výtržníctva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy