Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Bitka žiakov má dohru, chlapca obvinili z dvoch trestných činov
Zdielať na

Bitka žiakov má dohru, chlapca obvinili z dvoch trestných činov

HUMENNÉ / Otras mozgu a pomliaždenie hlavy. Tak mal skončiť žiak po útoku v triede na základnej škole. Siedmak o dva roky mladšieho spolužiaka údajne zvalil na zem takou silou, že museli zasahovať záchranári. Prednedávnom prípad otriasol Slovenskom, teraz padlo obvinenie. Mladík má na krku dokonca až dva trestné činy.

Incident sa odohral v jednej z tried na základnej škole. Michal mal zaútočiť na svojho mladšieho spolužiaka. Všetko sa odohralo pred očami ostatných detí. O dva roky mladší spolužiak pri tomto útoku utrpel vážne zranenie. V škole zasahovali záchranári. "Chlapec si pri páde udrel hlavu, čim utrpel otras mozgu a pomliaždenie hlavy," povedal hovorca KR PZ Žilina Daniel Džobaník. 

Polícia už útočníka obvinila a to z dvoch trestných činov. "Polícia v Humennom obvinila z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva 15-ročného chlapca z obce Topoľovka v humenskom okrese," dodal Džobaník. Dôvodom útoku malo byť podľa obvineného chlapca to, že mladší spolužiak naňho žaloval učiteľke.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy