Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Motorkár vrazil do stĺpa elektrického osvetlenia, nehodu neprežil
Zdielať na

Motorkár vrazil do stĺpa elektrického osvetlenia, nehodu neprežil

DUNAJSKÁ STREDA / Z neznámych príčin včera podvečer vrazil motorkou do stĺpa 38-ročný vodič v obci Kútniky pri Dunajskej Strede. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpisy a najmä maximálnu povolenú rýchlosť!

Hasiči z Dunajskej Stredy asistovali pri záchrane života 38-ročného motocyklistu z obce Mad, ktorý včera podvečer havaroval v Kútnikoch. Na svojej motorke Kawasaki prechádzal dedinou okolo siedmej večer, po pravotočivej zákrute z neznámeho dôvodu prešiel do protismeru, motocyklom vybehol na chodníka a vrazil do betónového stĺpa elektrického osvetlenia.

"Polícia presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetruje, bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie," povedala Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave. 

Náraz muža zhodil z motorky a aj napriek tomu, že mal prilbu, spôsobil mu vážne zranenie lebky. V tom čase našťastie nikto nešiel po chodníku, ani v protismere. Po zrážke motocyklista vyletel na cestu, motorku náraz vymrštil o 50 metrov ďalej.

Záchranári spoločne s hasičmi sa snažili o záchranu jeho života, avšak aj napriek tomu, že mal prilbu utrpel vážne poranenie lebky.

"Apelujeme na vodičov, aby dodržiavali predpisy a najmä, stanovenú maximálnu povolenú rýchlosť," vyzýva policajná hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy