Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dopravná nehoda skončila tragicky. Vodič nezvládol rýchlu jazdu
Zdielať na

Dopravná nehoda skončila tragicky. Vodič nezvládol rýchlu jazdu

MICHALOVCE / V piatok vo večerných došlo pred obcou Drahňov v okrese Michalovce k dopravnej nehode s tragickým koncom. Tridsaťosemročný Michalovčan viedol osobné motorové vozidlo zn. Suzuki Vitara po ceste tretej triedy smerom od obce Vojany na obec Drahňov.

Podľa doterajšieho šetrenia dopravnej nehody vodič pred obcou Drahňov v dôsledku rýchlej jazdy po prejdení mierne pravotočivej zákruty nezvládol riadenie vozidla. Následkom toho prešiel do protismeru a následne do priekopy, kde sa s vozidlom niekoľkokrát prevrátil.

Karoséria na jednom mieste a kompletne odtrhnutý podvozok o zopár metrov ďalej. V terénnom aute sa viezol 38-ročný šofér, ktorého pri náraze vyhodilo z vozidla. Jeho zranenia boli také vážne, že ho nezachránila ani okamžitá pomoc miestnych obyvateľov. 

"Spodná časť s kolesami sa nachádzala asi desať metrov od toho vrchu," povedal veliteľ zásahu Peter Topoľovský. 

"Tridsaťosemročný Michalovčan viedol osobné motorové vozidlo značky Suzuki Vitara. Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké zranenie, ktorým na mieste podľahol," konštatoval policajný hovorca Alexander Szabó. 

Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na vozidle vznikla odhadovaná škoda za 1500 eur. Presná príčina ako aj bližšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho šetrenia.

Miestni videli nehodu na vlastné oči. Hovoria o veľkej rýchlosti pri prejazde zákruty. Auto sa potom nedalo ovládať.

"Prešiel do protismeru a následne do priekopy, kde sa s vozidlom niekoľko krát prevrátil," vysvetlil Szabó. 

Šofér býval v dedine, po tomto kritickom úseku teda jazdil pravidelne. Príčina tragédie je záhadou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy