Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Polícia našla muža, ktorý ušiel z miesta tragickej nehody
Zdielať na

Polícia našla muža, ktorý ušiel z miesta tragickej nehody

BRATISLAVA / Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z trestného činu usmrtenia v súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci 27-ročnému Petrovi z okresu Senec.

V súvislosti s tragickou nehodou, po ktorej vodič z miesta ušiel už policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z trestného činu usmrtenia v súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci 27-ročnému Petrovi z okresu Senec. Podľa doposiaľ zabezpečených dôkazov obvinený viedol auto značky Smart na ceste v areáli Slnečných jazier v smere k východu z jazier na obec Réca.

„Na riadne osvetlenom a rovnom úseku sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nedbal na zvýšenú opatrnosť voči chodcovi a následne prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s chodcom doposiaľ neznámej totožnosti," uviedol Szeiff s tým, že chodec utrpel zranenia ktorým na mieste nehody podľahol. 

Obvinený vodič bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľom bol zároveň spracovaný návrh na väzobné stíhanie obvineného. V prípade preukázania viny hrozí vodičovi trest štyri až desať rokov väzenia.

Zrazený muž utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol, pričom vodič auta z miesta nehody bez poskytnutia prvej pomoci ušiel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy