Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Deň po streľbe v Bratislave: Majiteľ realitky bol podľa obyvateľov domu zvláštny
Zdielať na

Deň po streľbe v Bratislave: Majiteľ realitky bol podľa obyvateľov domu zvláštny

BRATISLAVA / Policajné vyšetrovanie stredajšej vraždy a samovraždy v bratislavskom Ružinove je zatiaľ na začiatku. Policajti sa k prípadu stále nevyjadrujú. Motív streľby tak nie je jasný. Medzi ľuďmi sa šíria informácie, že 39-ročný Michal, majiteľ realitnej kancelárie, mal 60-ročnému strelcovi dlhovať peniaze.

Na Komárnickej ulici prišlo k streľbe v stredu krátko pred jednou hodinou popoludní a to na prvom poschodí priamo v realitnej kancelárii.Vo štvrtok,  teda 24 hodín po streľbe, nič nenasvedčovalo tomu, že by tam zomreli dvaja ľudia. Streľbu pripomínajú len zapečatené dvere od realitnej kancelárie.

Na chodbe pred realitnou kanceláriou zostali po incidente iba krvavé škvrny. Jedna z obyvateliek bytovky uviedla, že streľbe predchádzala  hádka. "Nejaká žena kričala, že oni im vidia na balkón, lebo je to balkón nad vchodom. A že mali otvorené dvere a bolo počuť krik," uviedla obyvateľka domu.

"Počula som streľbu, nič viac," dodala ďalšia.

Pravdepodobne po vzájomne slovnej roztržke chcel majiteľ kancelárie, 39-ročný Michal ujsť, no 60-ročný Milan po ňom niekoľkokrát vystrelil. Potom si mal sadnúť do kresla a streliť si do hlavy. Majiteľ bol na mieste mŕtvy, v tele mal minimálne 7 rán, strelec ešte po príchode záchranárov žil.

Keď ho hasiči zniesli do sanitky ťažkému zraneniu podľahol. "Záchranári vážne zraneného muža niekoľko desiatok minút oživovali. Žiaľ neúspešne," uviedol hovorca operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel.

Michal, ktorého realitná kancelária fungovala vyše roka bol podľa obyvateľov bytovky zvláštny človek. "Bol taký horenos, arogantný trochu," uviedla obyvateľka bytovky.

Policajti k prípadu bližšie informácie neposkytujú. Nie je teda jasné, či sa muži poznali osobne, či v tom boli peniaze, prípadne, či nešlo o podvod.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy