Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena sa odmietla vyzliecť za peniaze, od znásilnenia ju zachránil okoloidúci
Zdielať na

Žena sa odmietla vyzliecť za peniaze, od znásilnenia ju zachránil okoloidúci

Archívna reportáž

OSTRAVA / Neznámy muž si v ostravskej električke vyhliadol dvadsaťšesťročnú ženu, ktorú sa potom pokúsil znásilniť. Keď ju zvalil a snažil sa ju vyzliecť, pribehol žene na pomoc okoloidúci. Páchateľa teraz hľadajú policajti.

Incident sa stal v piatok po polnoci v Ostrave-Třebovice. Neznámy muž si k žene v električke prisadol. Potom, čo vystúpila na zastávke Záhradky, začal ju prenasledovať. Po chvíli ju oslovil s tým, že ak sa vyzlečie, zaplatí jej.

"Žena všetky mužove ponuky odmietala, načo ju napadol. Uchopil ju a ťahal cez ulicu. Dievča sa bránilo, snažilo sa vymaniť," opisuje policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková portálu iDnes.cz.

Muž v násilí pokračoval. Mladú ženu držal a ťahal ju za vlasy k miestu, kde ju zvalil a snažil sa ju vyzliecť. Dievča sa bránilo a kričalo o pomoc, čo ju nakoniec zachránilo. Začul ju tridsaťtriročný muž, ktorý šiel obďaleč. "Zareagoval na volanie o pomoc a smeroval k miestu, odkiaľ volanie počul. Neznámeho muža potom oslovil, ten sa zľakol a z miesta utiekol. Svedok potom pomohol zranenej a otrasenej žene a vec oznámil na tiesňovú linku," podotkla Holčáková.    

Súvisiace články

Najčítanejšie správy