Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Manžel ženy, ktorú napadol syn, hovoril o manželstve
Zdielať na

Manžel ženy, ktorú napadol syn, hovoril o manželstve

SVIT / Rodinnú tragédiu vo Svite už vyšetruje Národná kriminálna agentúra. Hasiči sa do horiaceho zamknutého domu museli dostať násilím a počas zásahu v ňom našli dvoch ľudí. Františka bola spútaná, no ešte žila, obhorené telo jej syna ležalo v horiacej izbe.

Manžel o tragickej smrti svojej manželky nevládal hovoriť. Ich manželstvo si však nadovšetko cenil. "Male sme spokojné manželstvo, veľmi dobré," povedal nešťastný manžel.

Aj susedia potvrdili, že boli s Františkom príjemným párom, trápil ich iba syn Jozef. "Jeho mama a otec sa mi sťažovali, že nič im nepomáha," povedala o rodinnej situácii suseda. Podľa susedov bol 57-ročný Jozef, ktorého telo našli mŕtve v hornej izbe, veľký samotár a pred pár týždňami prišiel o prácu. Do izby si nosil všakovaký odpad. 

Ani najskúsenejší hasiči na včerajší zásah tak rýchlo nezabudnú. Staršiu ženu našli v kuchyni spútanú, s igelitom na hlave a s hlbokou ranou v oblasti hlavy. Na mieste ju takmer 45 minút oživovali, žiaľ neúspešne. V izbe kde horelo našli potom hasiči obhorené telo, ktoré patrilo 57-ročnému synovi. Podľa jednej z verzií mal práve on brutálne napadnúť svoju mamu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy