Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Luciu (18) obvinili z vraždy vlastnej babky
Zdielať na

Luciu (18) obvinili z vraždy vlastnej babky

ŽILINA / Lucia, ktorá po smrti otca dopichala svoju starú mamu už čelí obvineniu. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, alebo na doživotie.

Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru 18 ročnú Luciu zo Žiliny. Tá mala opakovane bodať do tela svoju 80 ročnú babku.

Obvinená žena mala 27. mája v byte na žilinskom sídlisku Vlčince dobodať svoju 80 ročnú starú mamu. Napadnutá žena utrpela viacpočetné bodné a bodnorezné poranenia, ktorým na mieste podľahla. 

Lucia bola zadržaná a vyšetrovateľ Policajného zboru spracuje podnet na návrh na jej vzatie do väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobodu na 20 až 25 rokov, alebo trest odňatia slobody na doživotie. 

Ako sme informovali, policajti našli najprv telo 40 ročného muža, ktorý vyskočil z okna. Pri ňom bola v šoku jeho dcéra. "Plakali nad ním a vykrikovala, že chce ísť hore a že zabije babku. Stáli tu policajti a nič neurobili," hovorí jedna zo svedkýň udalostí. Ako dodala ďalšia svedkyňa, suseda upozorňovala policajtov, že treba túto babku chrániť a že jej hrozí nebezpečenstvo. Podľa susedov, Lucia  sa vrátila hore do bytu, dopichala babku a zišla naspäť pod okná s krvavými rukami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy