Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri čelnej zrážke sa zranilo trojročné dievčatko
Zdielať na

Pri čelnej zrážke sa zranilo trojročné dievčatko

HUMENNÉ / Dve zdemolované autá, vodička v šoku a trojročné dieťa v nemocnici. Takto dopadla čelná zrážka v obci Zbudské Dlhé. Mladá žena, ktorá autom vošla do protismeru, tvrdí, že to bola sekunda. Vraj chcela iba nastaviť klimatizáciu.

Nehoda sa stala na hlavnej ceste v obci Zbudské Dlhé. Mladá vodička hovorí, že sa iba pozrela na klímu a v tom okamihu bola v protismere. Oproti práve prichádzalo auto, v ktorom sa viezlo aj trojročné dieťa.

Dieťa skončilo v nemocnici

Druhé auto šoférovala stará mama trojročného dievčatka. Dieťa skončilo v rukách záchranárov. "Trojročné dievčatko malo povrchové poranenia hlavy, bolo pri vedomí a záchranári ho po prvotnom ošetrení previezli do nemocnice v Humennom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Okolnosti nehody začala vyšetrovať polícia. "Presná príčina i miera zavinenia bude známa až po skončení vyšetrovania. Škoda na vozidlách bola pri tejto dopravnej nehode predbežne vyčíslená na 1 500 eur," uviedola krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Autá zostali po zrážke zdemolované.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy