Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V potoku našli nehybné telo muža. Nikto nevie, čo sa stalo
Zdielať na

V potoku našli nehybné telo muža. Nikto nevie, čo sa stalo

TRENČÍN / V potoku, na sídlisku Sihoť ležal tvárou vo vode mŕtvy 28-ročný muž. Privolaná lekárka nevylúčila, že mu niekto mohol na druhý svet pomôcť. Policajti niekoľko hodín hľadali stopy.

Záhadu, ako sa telo dostalo do potoka a či to bolo aj cudzím pričinením, musia vyriešiť trenčianski policajti. "Telo muža dole bruchom a tvárou v potoku našiel okoloidúci pán ktorý tu venčil psa," uviedla hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Vysoký porast a burina z neďalekej hrádze zakrývali časť potoka, kde telo 28-ročného Tomáša ležalo. Nebolo ho takmer vidieť. Mladý muž bol mŕtvy niekoľko hodín. Policajti zavolali lekárku, aby zistila príčinu jeho smrti. Ale ani tá nevedela na isto povedať, či išlo o vraždu, alebo len nešťastnú nehodu. 

Na brehu bola jeho peňaženka a mobil.Tomáša naposledy videli v jednej z krčiem. Odtiaľ sa pobral domov. Za akých okolností skončil v potoku netuší nikto. "Poverený príslušník obvodného oddelenia z Trenčína začal stíhanie pre zločin usmrtenie," informuje Antalová. Presná príčna smrti bude jasná až po súdnej pitve. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy