Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Život mladej mamičky vyhasol pri nehode, v aute mala aj deti
Zdielať na

Život mladej mamičky vyhasol pri nehode, v aute mala aj deti

DUNAJSKÁ STREDA / Život iba 29-ročnej mladej mamičky vyhasol v piatok pri vážnej dopravnej nehode pri obci Maslovce (Maslovce – Zlaté Klasy, okres Dunajská Streda).

"Dvadsaťdeväťročná žena riadila Volkswagen Golf smerom od obce Oľdža (okr. Dunajská Streda), kde na rovnom úseku zišla z nezistených príčin z cesty a narazila do stromu. Vzápätí sa vozidlo vrátilo späť na vozovku, kde sa prevrátilo na strechu," povedala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová,

Pri nehode utrpela mladá žena z okresu Pezinok vážne zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. V čase nehody boli v aute aj jej dvaja maloletí synovia, ktorých previezli do nemocnice.

Podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ľahké zranenia, z ktorých sa budú liečiť týždeň. "Okolnosti, ako aj presné príčiny nehody, polícia naďalej vyšetruje ako usmrtenie," dodala Linkešová.

Polícia apeluje na vodičov, aby v čase zníženej viditeľnosti zvýšili opatrnosť na cestách. Pripomína, že medzi najčastejšie príčiny nehôd patrí nepozornosť a neprimeraná rýchlosť jazdy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy